25 Mommy Blogger Malaysia Yang Best Untuk Follow

25 Mommy Blogger Malaysia yang best untuk follow | Tak dinafikan masa mula-mula menjadi seorang ibu, banyak perkara baru yang saya pelajari. Kalau ada benda yang saya tak tahu saya banyak refer kat mak saya, adik beradik atau kawan sepejabat. Saya juga kongsikan tips parenting di blog untuk sama-sama menjadi rujukan ibu-ibu di luar sana.

Entri bermanfaat, pembaca suka

Tak dinafikan media sosial pun memainkan peranan dalam kehidupan seharian. Jika isinya bermanfaat dan tidak memudaratkan sememangnya kita akan suka membacanya dan terus follow. Tak kisahlah cerita tentang anak-anak ke, dekorasi rumah, perihal rumahtangga, resepi memasak ataupun tips keluarga bahagia.

So memang bagus jika ada bahan rujukan yang boleh dijadikan contoh kan? Jadi saya dah siapkan satu senarai 25 Mommy Blogger Malaysia yang best untuk follow. Jadi korang boleh cek satu persatu dan for sure korang pun tak nak terlepas entri blog terkini.

25 Mommy Blogger Malaysia yang best untuk follow

  1. http://www.sishawa.com/
    25 Mommy Blogger Malaysia

  2. https://www.ehbelogaku.com/

  3. http://www.khalisahazrina.com/

  4. http://www.mimiazirah.com/25 Mommy Blogger Malaysia

  5. http://www.fadzirazak.com/

  6. http://www.azlindaalin.com/

  7. http://www.mariafirdz.com/

  8. http://www.fizaizawa.com/

  9. http://www.shalimaryusof.com/

  10. http://www.apekinah.com/

  11. http://www.kisahsidairy.com/

  12. http://www.fizarahman.com/

  13. http://www.yatizul.com/

  14. http://www.shahadafauzi.com/

  15. http://www.ummizarra.com/

  16. http://www.kakgojes.com/

  17. http://www.modernmumthingy.com/

  18. http://www.mrsliez.com/

  19. http://www.iamfuzy.com/

  20. http://www.adianiez.com/

  21. http://www.shamieraosment.com/

  22. http://www.aliafarhan.com/

  23. http://www.bondezaidalifah.com/

  24. http://www.ajumohit.com/25 Mommy Blogger Malaysia

  25. http://www.mrspip.com/

 

Berjumpa sesama blogger di event luar

Ada juga beberapa blogger yang saya dah pernah bersua muka sewaktu event luar. Sememangnya semuanya friendly dan terbayang bila baca blog, dan jumpa tuan blog depan-depan, karakter dan gaya tu sama hahaha. Semuanya friendly.

Saya memang sejenis yang suka mencuba resepi baru, suka deko rumah dan melancong. Ada antara blog di atas ni yang saya memang dah lama follow sebab sukakan tips masakan dan dekorasi rumah yang diorang kongsikan. Dan yang pastinya ianya sangat membantu dan sedikit sebanyak memberi idea yang sangat bernas.

BACA  Lakonan kedua Nuffnang Blogbuster Campaign

Berblog dan pembahagian masa

Menulis ni adalah passion yang memerlukan idea dan masa. Bagi yang sudah bergelar isteri dan ibu, memang agak mencabar untuk membahagikan masa tersebut 😄. Tapi ianya tak susah jika kita pandai mengaturnya sebaik mungkin. Teruskan berkarya mommies semua dan teruskan memberikan maklumat yang terbaik untuk semua pembaca!! Semoga terus maju jaya!!

16 thoughts on “25 Mommy Blogger Malaysia Yang Best Untuk Follow”

  1. Hebat-hebat semuanya…Mummy blogger semua tu..hebat sebab dalam pada menjaga anak kecil, masih sempat nak update blog semua..dan banyak berkongsi pengalaman memasing…Tahniah buat semua..

  2. Terima kasih untuk entri ni, jangan lupa follow Bonde, pada nombor 23 tu yea dan blogger lain juga semuanya hebat belaka, blog mereka ni banyak sumber maklumat dan sumber rujukan.

  3. Sariah Awang Senik

    Salam ukhwah. Secara jujurnya, saya belum pernah lagi bertemu rakan blogger yang lain. Setakat ini hanya berkenalan di socmed sahaja.
    Dan masih juga baru dalam dunia blog. Sebab mungkin agak sibuk siapkan beberapa siri antologi buku.

  4. wahh semua mommy blogger ni hebat-hebat belaka. seronok baca artikel dan perkongsian mereka. teruskan usaha anda semua. kep it up dont give up all mommy blogger

  5. Menarik ni… memang supermom semua mommy blogger nih… macam-macam info pulak tu yang diperkatakan dan semuanya sangat informative… keep up the good work mommies…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: