Blogging PG Mall Birthday Sale, diskaun berganda dengan Penghantaran PERCUMA dan menangi gold bar! June 25, 2020

Sambil scroll dan mencari periuk dan kuali non stick yang menjadi rebutan mak-mak, terus saya ternampak PG Mall Birthday Sale. Alahai macam tau-tau je i nak shopping.

Almaklumlah during PKP ni selalu masak dan cuba resepi baru. Sekali cuba terus menjadi, setakat ni takde lagi menu saya yang masuk group masak tak jadi hari ini 😅. Jadi minat memasak tu terlebih-lebih pula.

Tapi apa PG Mall ni?

PG Mall birthday sale

Kalau nak tahu PG Mall ni adalah platform E-Dagang nombor satu di Malaysia. Masuk ni dah 3 tahun mereka beroperasi dari 2017 lagi. Dan yang bangganya ialah adalah satu-satunya e-dagang hakmilik tempatan sepenuhnya.

PG Mall ni konsep dia lain sikit yang dipanggil ConsuMerchant.

Apa tu ConsuMerchant?

Ok dia macam ni. Selain kita boleh membeli belah secara online, kita juga boleh menjadi peniaga online dan berniaga di PG Mall. Best kan? Itulah yang nak sangat tu, buat duit online.

Kata nak buat bisnes kan? Inilah caranya.

pg mall malaysia

Dan lebih meyakinkan lagi, PG Mall tersenarai antara platform TOP 3 di Iprice insight report. Yang mana secara purata menerima kunjungan trafik 1,688,500 sebanyak sebulan.

Korang boleh tengok report di atas.

Banyak tu, kalau berniaga online kat sini sedikit sebanyak produk jualan tu kita pun mudah nak dipromosikan. Dengan jumlah traffik yang ramai setiap hari, tak mustahil boleh dapat target jualan yang kita nak.

PG Mall Brthday Sale!

PG mall review

Alahai makin bersemangat i nak beli periuk dan kuali non stick. Bila dah ada Birthday Sale ni mesti ada promo atau diskaun harga kan? Hahaha berbaloilah membeli masa sales macam ni.

Psstttt nak bagitu ni!!

PG Mall Birthday Sale bermula dari 29 June 2020 sehingga 5 Julai 2020. Seminggu tempohnya tu. Dan paling best dah gaji, bolehla sambar kuali dan periuk baru, wuhuuu!!

  • 10% diskaun dengan pembelian minimum RM50.
  • 15% diskaun dengan pembelian minimum RM100.

Jimat kan? Ada lagi yang best! Baca kat bawah ni. Sure korang tak teragak-agak nak membeli masa PG Mall Birthday Sale.

Penghantaran PERCUMA

PG Mall review
Jom shopping di PG Mall, macam-macam ada

Ya penghantaran PERCUMA untuk pembeli baru yang berbelanja minimum RM30. Dan untuk pembeli sedia ada korang hanya perlu berbelanja minimum RM60 sahaja.

Kan jimat tu, mana nak dapat kos penghantaran percuma selain di PG Mall!

Dahla dapat diskaun harga, dapat pulak penghantaran percuma, berapa ajelah yang perlu saya bayar untuk harga periuk non stick tu nanti?

Super Killer Deals serendah 99 sen sahaja.

Maka bersedialah untuk merebut super killer deals yang bermula dari serendah 99 sen sahaja. Murah kan? Tak sabar nak shopping dengan harga murah macam ni.

Kalau nak tau apa yang ada di Super Killer deals, jom like dan follow PG Mall sekarang!

Daftar PG Mall dan menangi Gold Bar

Selain tu, pada korang yang dah berdaftar dan nak buat duit. Senang sangat. Tak perlu buat pembelian. Hanya perlu daftar dan dapat link atau pautan. Dan promosikan link tu.

Lagi banyak yang mendaftar dengan menggunakan link korang tu lagi bagus. Boleh berpeluang menang cabutan bertuah. Siapa nak bagi kan?

Top referral lucky draw

Hadiah pertama : PG Gold 1 gram
Hadiah kedua : C-Wallet bernilai RM100
Hadiah ketiga : C-Wallet bernilai RM50

FB Live Deal setiap hari

Bagi yang ada masa, bolehla tonton FB live di PG Mall. Ini tonton bukan kosong-kosong je tau. Kalau tonton FB live boleh berpeluang memenangi CABUTAN BERTUAH.

Setiap hari pun ada. Kalau tak besok, mungkin lusa atau selepas tu rezeki korang dapat cabutan bertuah. Dan hadiahnya ialah Emas seberat 0.5 gram yang bernilai lebih RM200. Wow!!

Menarik kan? Memang sangat menarik. Saya nak kita semua berbelanja dengan harga murah dan berbaloi-baloi. Jadi, jom follow dan like link PG Mall di bawah untuk dapatkan harga diskaun dan promosi terkini.

Website: PG Mall
Instagram: pgmall.my
Facebook: pgmallmalaysia

Tags : , , ,

11 Comments

  • Tekkaus posted on June 26, 2020 at 1:05 am

    Memang best sebab ada lagi satu alternatif untuk membeli-belah. 🙂

    Reply
  • Cikgu Badar posted on June 26, 2020 at 1:53 pm

    Belum pernah cuba lagi

    Reply
  • Min posted on June 26, 2020 at 2:24 pm

    Nest la bab boleh memang emas tu sebab buka murah-murah jugak harganya tu. boleh la shopping guna PG Mall

    Reply
  • dianarashid posted on June 26, 2020 at 4:05 pm

    nanti nak tengok jugak la. Nak cari barang2 rumah . Banyak yang dah buang sebab nak yang baru. Sudu senduk, banyak dah buang ni. Nak beli yang lawa2 pulak. Harap2 jumpa kat PG Mall.

    Reply
  • Fizaizawa posted on June 26, 2020 at 4:37 pm

    Kita dah save date.. tak nak ketinggalan…

    Reply
  • Fadzi Razak posted on June 26, 2020 at 9:07 pm

    Top 3? Wah, ni berbaloi kalau jadi seller dekat PGMall. Orang ramai masuk website ni. Tak rugi jual dekat sini.

    Reply
  • Noor Akma posted on June 26, 2020 at 9:21 pm

    Shopping yg berbaloi2 di PG Mall ni.. 🙂

    Reply
    • mashitah.com posted on June 27, 2020 at 8:56 am

      Memang seronok shopping kat pg mall.

      Reply
  • Sharina posted on June 26, 2020 at 10:08 pm

    Wahh bole memang emas tuuu..

    Reply
  • Zaidalifah posted on June 27, 2020 at 7:35 am

    Birthday sale PG mall memang banyaklah salenye nya kan! teruja nak shopping hari-hari tgk web PG mall wishlist nak beli apa

    Reply
  • Mimie posted on June 27, 2020 at 9:05 am

    Jom kak shopping di pg mall. Twrlwbih lebih untunf shopping di sana

    Reply
  • Leave a Reply