November 26, 2020
review cmasa.my

Shopping online di Cmasa.my dan Menang Gold Bar

Seronok kan sambil shopping online dan boleh berpeluang menang Gold Bar. Korang pernah shopping online di Cmasa.my?

Apa tu Cmasa.my?

Pertama sekali jom kita tengok apa yang ada kat website Cmasa.my. Kat sini adalah platform yang menjual produk seperti pakaian, barangan rumah, kosmetik termasuklah pakaian dan keperluan kanak-kanak.

Saya suka sebab banyak produk muslim contohnya ada perencah makanan dan sambal goreng pun ada. Kami sekeluarga memang sukakan rempah macam ni dan kerja memasak pun mudah.

review cmasa.my

Shopping online di Cmasa.my

Saya memang suka shopping online sebab tak perlu bersesak.Nak pula di zaman PKPP ni, memanglah kena jaga jarak dan tak berkumpul di tempat yang ramai orang.

Shopping online ni mudah dan jimat masa pun ya jugak.

Kalau apa yang saya nak ada di satu tempat, lagilah mudah. Sekali shopping je settle semua keperluan. Dari keperluan rumah sehinggalah keperluan rakyat jelata di dalam rumah ni. Semua ada kat Cmasa.my.

cmasa.my
Sedap nampak kan?
cmasa.my review
Nak jamu pun ada, beli siap je tak payah susah nak bancuh

Peraduan Kongsi dan Menang GOLD BAR

Apa yang lagi menarik perhatian saya nak berbelanja di sini, adalah tak lain tak bukan sebab nak join peraduan Kongsi dan Menang GOLD BAR! Ka ching! Ka Ching. Harga emas sekarang mahal kan? Kalau dapat percuma memang seronok sangat!

Emas ni kalau buat pelaburan dalam simpanan sendiri pun bagus. Tak rugi pun. Nak dapat emas tak? 😄

Syaratnya sangat mudah.

LANGKAH 1 :
Beli mana-mana produk dari laman web https://cmasa.my/. Apa sahaja barang tau, tak kisah. Janji beli je, automatik dah penuhi syarat utama peraduan.

LANGKAH 2 :
Simpan resit pembelian online korang dan paling penting kena hantar PRIVATE MESSAGE ke FB Page rasmi Cmasa.YaPIEM
dan muat naik resit pembelian sebagai bukti pengesahan transaksi pembelian telah dijalankan.

LANGKAH 3 :
Kemudian setelah siap dua langkah di atas, sila buat satu posting secara public di Facebook profile korang dengan ayat yang bermula

“SAYA SUKA CMASA.MY KERANA…………”

Lengkapkan ayat di atas mengikut kreativiti berserta gambar anda di posting tersebut. Sertakan sekali hashtag #cmasa untu memudahkan penganjur menemui posting korang.

Pemilihan pemenang adalah berdasarkan kepada LIKE, KOMEN dan SHARE paling banyak ya. Ini adalah hadiahnya:-

Pemenang Hadiah akan menerima

Hadiah Utama x 3 Pemenang
Gold Bar (Wafer Emas) 3gram bernilai RM840
Keahlian Privilege YAPEIM

Hadiah Kedua x 3 Pemenang
Gold Bar (Wafer Emas) 1.5gram bernilai RM465
Keahlian Privilege YAPEIM

Saguhati x 10 Pemenang
Cenderamata Barangan YAPEIM
Keahlian Privilege YAPEIM

Jadi jangan berlengah jadi, jom Shopping online di Cmasa.my. Tarikn tutup peraduan ini adalah pada 30 Jun 2020. Sempat lagi ni. Jomla join.

Mana tahu rezeki korang menang Gold Bar. Siapa nak bagi kan kalau bukan Cmasa.my!!

Jom like dan follow link di bawah untuk lebih banyak update terkini dan pengumuman dari mereka!! Jumpa anda di sana!!

Website : http://cmasa.my/
Facebook : CMASA.YaPEIM
Instagram : CMASA.YaPIEM

ajumohit

Hi sayalah tuan blog!!

View all posts by ajumohit →

7 thoughts on “Shopping online di Cmasa.my dan Menang Gold Bar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: