PG Mall Countdown Sales serendah RM1 dan penghantaran PERCUMA!

PG Mall Countdown Sales. 

Year End Sales memang waktu yang ditunggu-tunggu setiap hujung tahun. Semua pun tahu masa inilah akan ada banyak promosi dan potongan harga.

Zaman sekarang memang semua prefer shopping online. Nak-nak di kala Covid-19 melanda negara, memang takut nak keluar rumah. Dan salah satu platform beli belah online ni adalah PG Mall (www.pgmall.my). Mesti biasa dengar kan?

Sumber : https://iprice.my/insights/mapofecommerce/en/

Mana taknya PG Mall adalah platform E-Dagang number satu di Malaysia yang sudah beroperasi sejak 2017. Dan yang bangganya ia adalah satu-satunya e-dagang hakmilik tempatan sepenuhnya.

Dan lebih membanggakan lagi, PG Mall tersenarai antara platform TOP 3 di Iprice insight report. Yang mana secara purata menerima kunjungan trafik sebanyak 4,540,800 sebulan. Wow! Banyak kan?

So maksudnya memang ramai yang suka membeli belah di PG Mall ni. Antara salah satu sebab yang orang ramai suka shopping kat PG Mall adalah kaedah pembayarannya yang pelbagai.

PG Mall Countdown Sales bermula

Saya memang nantikan PG Mall Countdown sales ni. Ianya bermula dari 25 Disember 2020 sehingga 1 Januari 2021. Korang dah boleh start usha produk apa nak beli masa ni. Pastikan setkan alarm supaya korang tak ketinggalah promo, rugi weh!

Yang bestnya PG Mall akan menawarkan barangan serendah RM1 tau! Dan penghantaran PERCUMA untuk pembelian minimum RM30.

Berbaloi bukan? Kalau dah cukup amaun minimum RM30 tu, sila masukkan kos kupon di atas untuk pastikan korang dapat Penghantaran PERCUMA.

Memang kita nakkan barangan idaman pada harga terendah dan menjimatkan kan? Barulah berbaloi-baloi pembelian kita tu.

PG Mall memang selalu ada promosi yang best-best. Dan kalau ada produk yang saya nak beli, saya takkan tunggu lagi. Sebab promosinya adalah berbeza setiap bulan.

Yang pastinya banyak produk yang ditawarkan antaranya produk keperluan rumah, barang runcit, barangan bayi dan kanak-kanak, kecantikan dan kesihatan, sukan, automotive dan pakaian. Korang boleh klik link https://pgmall.my/countdown-sale-1-1 untuk maklumat selanjutnya.

Produk idaman saya di PG Mall

1. Aromate 10 pieces cookware set

Siapa yang baca blog saya memang tahu saya ni suka memasak. Anak 5 orang wajibla masak kat rumah. Kalau nak tapau je memang mahal lah harga makanan tu sebab banyak pula menu nak order.

Bila scroll produk PG Mall under countdown sales ni, saya jumpa set Aromate yang ada pot, pan dan set utensil tool. Produk ni non stick ya, memang idaman para wanita ni.

Berbaloi kan sebab harga asalnya RM69.90. Tapi selepas diskaun harganya hanya RM26.01 sahaja. Memang jimat!!

2. Aik Cheong White Coffee Hazulnut

Bagi penggemar white coffee, boleh dapatkan promosi dari jenama Aik Cheong yang sememangnya sedap dan berkrim. Harga asalnya RM17.80 tapi selepas diskaun dah boleh dapat dengan harga RM11.80 untuk 15 sachet.

3. Idrop Multi layer DIY kitchen pot lid cover

Ingat lagi tak saya share susunan kuali bawah cabinet saya dulu? Saya guna rack nil ah. Kat PG Mall pun ada. Harga pun murah selepas diskaun hanya RM25 sahaja. Memang memudahkan kerja kita nak simpan kuali dan gajet barangan dapur. Lebih kemas dan teratur kan.

Hmm fikir apa lagi tu? Dah boleh dah survey barang idaman korang pula. Bagi yang masih belum mendaftar, masih belum terlambat untuk korang mendapatkan produk dengan harga murah ini. Hanya klik di www.pgmall.my dan daftar di sana ya.

Untuk maklumat lanjut, bolehla layari laman web dan media social di bawah.

Website: www.pgmall.my
Facebook : www.facebook.com/PGMallMalaysia
Instagram : www.instagram.com/pgmall.my
Telegram : https://t.me/pgmallofficial

ajumohit: Hi sayalah tuan blog!!

View Comments (3)

Recent Posts