Blogging Dengan Ezbuy kadar ‘shipping’ hanya RM8.80 bagi pembelian dari luar negara December 6, 2018

Sebenarnya saya dah lama berangan nak ke luar negara khususnya Negara China nak cari barang murah. Kalau diikutkan banyak benda nak beli sebab kebanyakan peniaga di sini semuanya ambil barang dari sana. Bezanya peniaga ni beli dalam kuantiti yang banyak, bagi kita yang nak beli setakat 1-2 item ni rasa tak berbaloi kalau nak pergi...

Hadiahkan yang tersayang dengan produk Lovingly Signed... December 3, 2018 in Blogging

Kita yang ada anak-anak kecil ni memang suka belikan anak-anak baju, mainan dan aksesori kan?. Kalau boleh sentiasa nak tengok anak kita tu nampak comel je, nampak cantik je depan mata. Saja nak share dengan korang butik menjual produk Lovingly Signed yang menyediakan keperluan si...

10 Lokasi Taman Tema Air Di Malaysia yang menyeronokkan... November 27, 2018 in Blogging

Yeay cuti sekolah menjelma lagi. Cuti sekolah dah bermula hoyey!! Korang dah planning cuti bersama anak-anak ke? Ada yang dah plan nak ke lokasi taman tema air? Bukan apa kebiasaannya masa cuti sekolah ni ramai ibu ayah ambil peluang untuk meluangkan masa bersama keluarga,...

5 Tips to increase property value September 19, 2018 in Blogging

Buying a home is everyone’s dream either for investments or for starting a family. Signing the papers of your first home purchase can be overwhelming, but the reality is that most homeowner tend to move multiple times due to career or family matters. The...

Penuhi Impian Percutian dengan Traveloka Sale-abration... September 5, 2018 in Blogging

Ada apa dengan Traveloka Sale-abration? Promosi Traveloka Sale-abration di Matta Fair 2018 kembali lagi, hoyey!! Eh korang tau kan bagi yang nak travel pada harga yang mampu milik, selalunya event Matta Fair adalah yang sangat dinanti-nantikan. Mana taknya, time tu banyak syarikat pelancongan yang menawarkan harga...

Diskaun eksklusif hingga 90% di Lazada Match Day Sale!!... July 14, 2018 in Blogging

Makan bola, tidur bola, semuanya pun tentang bola. Sana sini semua orang sibuk bercerita tentang FIFA World Cup 2018. Ada jugalah saya ambil tahu sikit-sikit tentang pasukan yang masih dalam liga, pasukan yang dah terkeluar tapi kalau nak menyembang tu memang tak pandailah, sebab...

Koleksi raya cantik dan mampu milik, Jakel barulah RAYA... May 23, 2018 in Blogging

Ingat raya ingat Jakel, ingat Jakel ingat “happy hour” :), Jakel barulah raya. Persiapan untuk raya tahun ni kebanyakannya sudah pun saya settlekan sebelum puasa. Kebetulan tinggal sepasang je lagi baju melayu yang masih belum dibeli iaitu baju anak ke 4 saya iaitu Dzar....