Blogging Kelengkapan Umrah dan Haji, Fesyen Islamik semuanya ada di Butik Haqqi May 22, 2018

Sebut Hari Raya teringat Butik Haqqi. Sebut kelengkapan umrah dan haji pun teringat Butik Haqqi. Bagi saya mudah, nak pergi haji dan umrah, ingat Butik Haqqi. Memang mudah kalau satu butik menyediakan kesemua keperluan yang kita mahukan ye tak. Senanglah sebab tak perlu survey sana sini bila mana yang kita nak semuanya di bawah satu...

Pakej Fotografi Perkahwinan Orange Photography Berbaloi... May 3, 2018 in Blogging

Profesional, berkualiti, berbaloi, servis tip top, puashati, peramah, punctual dan kreatif, yup itulah antara kriteria photographer yang semua bakal raja sehari mahukan untuk merealisaikan impian mereka. Malahan itulah juga maklumbalas dari pasangan raja sehari yang telah mendapatkan perkhidmatan pakej fotografi perkahwinan Orange Photography yang berbaloi...

Minyak terapi bayi Narinar Flutherapy melegakan selsema... April 15, 2018 in Blogging

Musim selsema, batuk dan demam melanda lagi. Kalau seorang dah dijangkiti virus, yang lain akan menyusul bergilir-gilir. Saya dan suami pun bergilir bercuti kecemasan untuk menjaga anak-anak. Memang trauma, sebab anak saya jenis demam pakej dengan bengkak tonsil dan lepas tu mulalah susah nak...

Pakej studio fotografi berbaloi di Bajiwoa Studio April 13, 2018 in Blogging

Memang dah lama teringin nak ambil gambar sekeluarga di studio macam ni. Memang tercari-cari manalah tempat yang terdekat di area Shah Alam dan juga pakej mana yang termurah dan juga berbaloi untuk kami. Bukan apa, orang sekarang memang mencari-cari harga murah tapi dengan kualiti...

Minyak wangi Pudore kekal harum sepanjang hari April 12, 2018 in Blogging

Sepanjang saya menulis blog ni, belum pernah lagi cerita tentang perfume, tapi kali ni apa yang buat saya nak kongsi dengan korang tentang satu produk minyak wangi ini adalah ianya sangat wangi, harum dan baunya pula tahan lama juga yang semestinya ia mesra solat....

Ways to know where you are going and how to get there... April 3, 2018 in Blogging

Do you know where you’re going to? It might sound like the theme from Mahagony, but it really is a question worth asking yourself. Lewis Carroll often said “if you don’t know where you’re going, any road will get you there”. However, we have...

Sesi Mama–mama Penyayang Dugro di The Cooking House... March 25, 2018 in Blogging

Baru-baru ini pihak Dumex Dugro ada menjemput saya dan ibu-ibu lain untuk sama-sama memeriahkan Sesi Mama – mama Penyayang Dugro di The Cooking House Bangsar. Jenama susu Dumex Dugro memang sudah lama di pasaran yang mana seperti kita tahu Dumex Dugro mengandungi kandungan DHA tertinggi....