Umum Miakididdles Giveaway April 15, 2011

Nak join klik banner ye due on 30 APRIL 2011

PROTON SAVVY THE WORST!!!!!! April 6, 2011 in Umum

Maafla sebab entry ini mungkin menyebabkan pengguna2 Savvy lain tersentap hati. Tapi aku bengang giler dgn my cute Savvy meragam!!!! Elok2 lepas jek tempoh warranty 1 tahun setengah, kete aku mula menunjukkan tebiatnya.Bermula dengan tersengguk2nya tu sehinggalah mati enjin di tgh2 jem kat Jalan...

Cute Couple Contest April 4, 2011 in Umum

Nk join klik above banner ok, due on 26/4/2011 Gambr yg dipertaruhkan ialah

Pendaftaran Online Murid Darjah 1 sesi 2012 March 31, 2011 in Umum

Tahukah kalian yang Pendaftaran Kemasukan Bagi murid Darjah satu sesi 2012 telah dibuka?? Sekarang ni diorg guna sistem online je, klik je kat web ini untuk pendaftran, tp link yg aku bg ni utk Kawasan Selangor tau, kalau kata nk negeri lain korang taip...

Asal Usul nama Adam… March 11, 2011 in Umum

Korang tau kenapa aku namakan anak ke tiga ku dgn nama A.D.A.M??? sebab masa aku pregnantkan adam, waktu tu tgh femes citer N.U.R.K.A.S.I.H!!! wah dgn kemachoan Remy Ishak a.k.a Adam watak dalam citer tu, telah membuatkan aku jatuh hati dgn orang nama itu hehehhe…...

EBM outstation 7/3/11 until 8/3/11 March 9, 2011 in Umum

Total 26oz Inilah hasil perahan masa outstation kelmarin dan semalam. Masa hari pertama tu aku dpt pump pukul 5 ptg. Bayangkanlah sakit bengkak susu tu, bile perah dptla dlm 7 oz, tu pon perah dlm kereta!! syukurla opis mate pompuan, so takla segan silu...

Drypers Berwajah Baru!!! February 27, 2011 in Umum

Selama 6 tahun pengalaman anak2 ku memakai Drypers, inilah pertama kalinya aku melihat pek baru Wee Wee Dry ni. Semalam aku ke Giant sebab ade promosi brangan kanak2. Nestum madu RM7.99 biasanya RM10.90, Drypers RM32.99, Dutch Lady 456 RM21.99, so dapatla buat stok sebab...