Umum Hari ni ibu cuti… December 7, 2010

Pagi2 lagi najwa n najiha dah tanya ibu… Najwa/ najiha : Ibu x keje ke arini?Ibu : ibu cutiNajwa/najiha : Brapa hari ibu cuti?Ibu : sehari jeNajwa/ Najiha : Kita nk gi mana hari ni?Ibu : Kita duk umah je, kan abah keje…Ibu cuti sebab ‘mak’ anta kakak puteri gi UIA… Klu anak dh pandai...

Salam Maal Hijrah in Umum

Selamat menyambut tahun hijrah yg 1432H..azam aku tahun ni nk turunkan berat badan dan nk susukan Adam selama 2 tahun without susu formula. BTW aku masih lagi fully breastfeed adam for 9 months uols…bukan mudah tau, perlu keazaman dan kekuatan yg tinggi tu…najiha n...

SaLaM PerKEnaLaN May 4, 2009 in Umum

Welcome to my blog… Let me introduce myself first…I’m Aju, 28 yrs old…a mother to two cute & naughty gegurl….A wife to the busy man in the world….I’m the 4th from 5 siblings…working in semi gomen agency…. What else? nothing kot…nanti2 kita story coz...