Kitsui Coffee Xslim Shapez untuk kuruskan badan

Kitsui Coffee Xslim Shapez untuk kurus Alhamdulillah Lembah Klang sudah pun masuk fasa 4. Makanya dah boleh ke sekolah dan bekerja seperti biasa. Tapi yang merisaukan berat badan makin bertambah. Rasa macam tak yakin nak berhadapan dengan orang ramai. Yelah penampilan dah berbeza berbanding masa kurus dulu kan. Puncanya tak lain tak bukan, sebab rajin …

Kitsui Coffee Xslim Shapez untuk kuruskan badan Read More »

Staycation di Grand Lexis Port Dickson. View cantik sangat!

Staycation di Grand Lexis Port Dickson. View cantik sangat! Dah lama kita tak cerita tentang percutian. Bila dah diumumkan boleh merentas negeri, ke mana destinasi pertama korang semua? Saya? Dah tentulah nak pergi bercuti! Rindunya nak tidur hotel dan mandi pool. Bila dah anak ramai macam ni, memang berbaloi bercuti ke Grand Lexis Port Dickson. …

Staycation di Grand Lexis Port Dickson. View cantik sangat! Read More »