Uncategorized Dua punca gemuk… December 19, 2010

salam, hehehhe dh kata azam tahun 2011 nk kurus kan??? skrg ni berat aku 62.3kg (seperti yg tertera kt atas tu) tgk jari jemari kaki pon montel hehehe, sblm ni 57kg, pas beranak 3 ni xleh turun lak mcm beranak yg lepas2…fully breastfeed maaa…lapar jek..so aku baca paper metro hari ni, antara 2 punca utama...

Uncategorized Earn Money from Nuffnang??? December 18, 2010

Korang nk tau x niat aku ber blog ni??? hehehe nk kumpul citer pasal Breastfeeding (BF) and nk kumpul duit through nuffnang…boleh dikatakan setiap hari aku akan tgk blog2 ttg BF, fashion and beauty…kwn2 opis pon tau aku suka shopping online..so satu hari aku terpikir why don;t i’ll start my own blog???? Sumber2 inspirasi aku...

Uncategorized Suke makan pastry????

aku ni mmg suke mkn…tp x suke blaja masak, x macam kakak aku…kakak ku tu mmg suke bab2 buat pastry, kuih, cookies, pizza, roti, mmg bestla air tgn dia tu…aku pon slalu order kt akakku klu tekak ni tingin benor nk merasanya…tp x leh la slalu, nnti gumuk..hehehe…Kepada sesiapa yg nk merasa atau nk buat...

Uncategorized Sesi TISAAS 2011…Yeah Go Najwa Go!!!!!!

Td dah bayar yuran sekolah najwa, RM1,230, sepatutnya RM1,450 tp pas tolak duit uniform n tshirt sukan dptla kurang skit. Tahun depan Najwa 6 tahun, aku dh masukkan dia ke Tadika Islam Saidina Abu Bakar As Siddiq this year. Tadika di ada di Sri Gombak fasa 9 dan yg terkini ada di Taman Samudera, Gombak....

Uncategorized Susu Merudum?

Salam, aku perasan sejak 2hari ni susu aku mcm menurun skit…ngape ek? bila mind set dh kata gitu, so mgkn time pump tu aku pressure…tp shaklee ttp aku teruskan, aku berdoa agar niat n azam aku 2011 nk susukan Adam shgga 2 tahun akan termakbul. Aku dh aim gaji ni rembat ESP, ya allah permudahkanla...

Uncategorized ChurpChurp | Social Share » Catch Korean Pop Stars live in Malaysia! (Preview) December 16, 2010

ChurpChurp | Social Share » Catch Korean Pop Stars live in Malaysia! (Preview)

Uncategorized Medela Swing to let go

Salam, saya ade brg baik utk dijual hehehhe…saya x gune dh swing ni sbb saya masih setia dgn harmony..kepada sesiapa yg berminat utk membeli Medela Swing ni, yg ada hanya:- 1. Motor 2.Tube yg masih baru 3. Adapter maksudnya aksesori lain kene beli sendiri, or yg dh ade harmony nk upgrade ke swing ni mudah...