Uncategorized Shaklee for breastfeeding mommy December 16, 2010

Aku still fully breastfeed now..so aku telah mengmbil vitamin to maintain my production and to produce good milk to my adam. Although aku x nmpk lg peningkatan kuantiti susu aku ni, tp yg aku pasti, susu aku still maintain kuantiti nya dr dulu until now…yg penting kene jg pemakanan, bykkan minum air, bykkan doa n...

Uncategorized Hari ini Hari Assyura..

Tau kah anda yg hari Assyura disambut setiap 10 muharam setiap tahun…So today aku pose sunat asyyura utk amik berkat tu….heheheh at the same time nk nguruihkan bdn jugek, tp xde maknanye klu buka kang melantak byk2 hehehehe..aku listkan fadhilat2 kelebihan hari assyura ni…. 1. Melapangkan masa / belanja anak , suami & isteri2 fadhilat–...

Umum Kenduri Kawin di Chemomoi December 13, 2010

Actually sabtu yg lepas, 11.12.10 ada kenduri kawin kt umah sepupu aku..So kul 7 pg kami bertolak dr Gombak ke Felda Chemomoi, Triang, Pahang. Smpi sana lebih kurang kul 10.15pg, tp aku sggh umah aku dulu di Felda Bukit Mendi, Triang lebih kurang 20km dr umah sepupu aku tu…borak2 ngn mak aku jap n tgk...

Umum Kenduri Kawin di Chemomoi

Hmmm actually sepupu aku kawin ari sabtu lepas. 11/12/2010 jam 7 pg kami sekeluarga bertolak dr Gombak ke Felda Chemomoi,Triang, Pahang. Smpi sana lebih kurang jam 10.15 pg, tp aku balik umah aku dulu kt Felda Bukit Mendi. Jaraknya 20km je..Jumpa mak aku n tgk rumah yg still under renovation lg. Borak2 ngn mak jap,...

Umum Arini Nak gi Mana ek? December 11, 2010

Pagi ni nk ajak hubby g jalan TAR, kebetulan mak mertua n adik ipar ade kt cni, best2 lama x g sana, almaklumla klu setakat nk gi ngn bebudak ni mmg hubby aku x pegi lah..klu ade mak mertua aku tu ok skit coz alasan kukuh hehehehe….okeh sblm pegi ni nk pikir apa nk beli…Hmmmm...

Umum Kejar Mengejar December 10, 2010

Huhuhu pg ni sungguh damai skali pemanduanku. Aku n hubby keje in the same route actually. Klu dia nk gi opis dia, pasti lalu laluan ke opis aku dan begitu juga klu nk balik umah…tp korang tau jela klu KL ni jem cmne kan? tmpt yg dekat depan mata pun leh jd berjam2 nk menyampai...

Uncategorized Pumping Sesi Pagi December 9, 2010

Saya baru pas mengepam sesi 1, hasilnya taraa…xla begitu memberangsangkan..tp jgn kecewa, jgn give up, jgn upset, just keep up the good work…hehehhe..jgn lupe berdoa and minum air 2liter sehari, kt workstation aku ni mmg ade botol air 1.5liter, so make sure sehari minum sebotol pon dh cukupla, x larat lak acik nk berulang alik...