Anak2

Harga kasut sekolah Jenama BFirst & North Star

Biarpun sesi persekolahan akan bermula dalam masa sebulan lagi, tapi persiapannya saya cuba untuk settle kan seawal mungkin. Maklumlah kandungan ku ini sudah mencapai 29 minggu, nak berjalan jauh pun tak larat, mild contraction pun sudah terasa. Nak juga survey harga kasut sekolah jenama Bfirst. Hmmm mengah berjalan rasanya tapi nasib baik dalam shopping complex, …

Harga kasut sekolah Jenama BFirst & North Star Read More »

Menang contest Back to School BATA 2018

Alhamdulillah…. Kemenangan pertama 2018. Enjin bercontest baru nak panas. Alhamdulilah ini betul-betul rezeki anak-anak sebab hadiahnya pun set serba berdiri, hahaha set berdiri macam set hantaran pulak ya. Ini rezeki anak-anak sebab hadiahnya set keperluan persekolahan, dari stokin, kasut hinggalah ke beg. Masa menang tu saya terus fikir, alamak berebutlah diorang semua ni nanti. Tapi …

Menang contest Back to School BATA 2018 Read More »

Risiko darah rendah semasa menyusukan bayi

Alhamdulillah masih lagi diberikan rezeki untuk menyusukan bayi Ammar. Pejam celik pejam celik dan 11 bulan pun budak kecik ni. Dan pertama kalinya baru saya tahu ada risiko darah rendah semasa menyusukan bayi. Patutla kadang-kadang rasa pening je kepala. Perkembangan Ammar sekarang? Sangat aktif melasak, memanjat sana sini dan suka menempel kat ibu. Normallah kalau …

Risiko darah rendah semasa menyusukan bayi Read More »