baju raya terkini 2013

Edisi cuci mata Pagi Jumaat ;)

Kunjungi kami di di Facebook https://www.facebook.com/ButikAlianajiha Instagram instagram.com/butikalianajiha Just bagitahu kod baju dan size yang korang nak, dan bagi pembaca blog ini, saya juga dengan senang hati nak bagi diskaun RM5 untuk setiap baju yang anda inginkan :).

Maklumbalas pelanggan kepada Butik Alianajiha

Hoii minggu lepas asyik tak update blog je kejenya minah ni, tenggelam timbul macam sabut pulak dah ni. Mahaplah kesibukan tahap maksima, mana nak buat kerja opis, kerja rumah, bisnes online. Hmmm bila dah bergabung semua tu, otakk jadi semaakkkkk!!! So hal ofis kene settle dulu, kat opis memang #apapuntakboleh daaaa!!! Alhamdulillah kalau ada yang …

Maklumbalas pelanggan kepada Butik Alianajiha Read More »