Dah dapat pengasuh untuk baby

Syukurlah Allah permudahkan segala urusan, dan semoga pengasuh baru ini nanti dapat mengasuh dan menjaga baby dan Adam sebaiknya seperti anak sendiri :). Untuk pengetahuan korang, sejak berpindah ke rumah baru ni, saya hari-hari runsing memikirkan siapalah yang boleh jaga baby saya ni nanti, yelah baru pindah kan, siapa pun saya tak kenal. Pejam celik …

Dah dapat pengasuh untuk baby Read More »