Kami pon join bersih juga ^_^

TQ hubby atas kerjasama ^_^ Jiran-jiran semua menegur, “Nak raya ke cat rumah ni?” Hahahha, daku jawab, “Takdelah kak, tetiba semangat datang berkobar-kobar pulak. Ni kene tempias bersihlah ni”, hehehhehe…Ha jangan tak tau daku pon seronok-seronok nak mem”BERSIH”kan rumah jugak ni, asyik tengok dinding putih jek, sesekali nak berubah angin jugak. Daku ni memang minat …

Kami pon join bersih juga ^_^ Read More »