blog problem

Sudah mampu tersenyum

Alhamdulillah hari ini sedikit gembira dalam hati sebab blog ini semakin pulih, walaupun masih belum sepenuhnya tapi dah cukup mengubat luka kehilangan follower dan bloglist kengkawan yang ada blogspot dulu, sekali lagi kalau nak bertukar ke wordpress follower memang tak boleh diangkut sekali ye, dulu boleh tapi since pihak google dah perkenalkan google plus, google …

Sudah mampu tersenyum Read More »

Terasa nak stop blogging…

┬áStop!!!! Memang rasa itu datang sejak 3 mggu lepas lagi… Bukan apa setiap entry yang dihantar mmg lambat giler nak publish.. Fed up sangat2…Tapi rasa sayang sebab dah kenal ramai2 kawan2 kat sini… Hari ini terpikir nak stop blogging… Tapi sayang, ini diari hidupku… Takpe la tengah try plan lain lak ni… Skrg ni guna …

Terasa nak stop blogging… Read More »