Blogging Menang percutian ke Seoul, Korea dengan sertai Traveloka Fly & Win CNY Contest January 24, 2018

Korea here we come!! Berita baik buat korang yang teringin benar nak bercuti ke Seoul, Korea yeahhh inilah masa yang dinantikan. Hanya dengan menyertai  CNY 2018 contest iaitu cabaran Traveloka Fly & Win CNY korang berpeluang menikmati percutian paling heaven dan diimpikan oleh semua peminat drama dan rancangan TV Korea iaitu percutian ke Seoul!!!. Jimat...

Balm Tasneem Naturel melegakan anak tantrum, selsema da... December 20, 2017 in Blogging

Kalau nak tahu satu dari banyak perangai yang saya ada ialah, saya ni jenis teratur dalam segala kerja. Contohnya nak masak, potong bahan-bahan masak mesti sama saiz dan seragam. Bak kata suami saya kalau masak ni amik masa lama sebab nak make sure semua benda...

Bakal Raja Sehari dijemput ke Jom Rewang 2018, PAS Shah... December 10, 2017 in Uncategorized

Sebut pasal kahwin ni teringat zaman dulu-dulu masa saya dan suami menjadi raja sehari. Waktu tu tahun 2004, tak banyak pilihan busana pengantin dan pelamin yang ada. Tak macam sekarang, semuanya elegen, terkini dengan warna pastel yang cantik-cantik. Haisehh teringin pulak nak bersanding sekali...

Meriahnya Karnival Upin Ipin di MAEPS, Serdang November 27, 2017 in Blogging

Jeng jeng jeng!!! Pengembaraan Upin Ipin bermula yeay!! Fenomena kartun Upin Ipin ni memang sudah lama kan kat Malaysia ni, semua pun suka dengan karaktor si kembar comel berdua dengan kawan-kawan sekolah Tadika Mesra, so bila Karnival UpiN Ipin ni diadakan di Maeps Serdang,...

Jom tukar gula kepada stevia SweetRoyale Halal November 7, 2017 in Blogging

Kita adalah apa yang kita makan, betul kan? Sebut tentang makan, korang dah makan ke ni? Menu apa korang makan tu??? Sedapnya nak sikit!! Hahahaha apa pulak topik saya membebel hari ni? Apa lagi kalau bukan pasal diet. Dalam setahun memang azam saya nak...

Femilac produk milkbooster berkesan untuk banyakkan sus... September 19, 2017 in Blogging

Kalau nak tahu, Femilac ini ialah produk terbaru dan memang eksklusif untuk menambah susu ibu-ibu yang berjuang untuk menyusu badan sehingga tempoh 2 tahun. Ianya dikeluarkan oleh FEEDMILK NURSING WEAR yang menjual pakaian untuk ibu-ibu menyusu. Femilac produk milkbooster berkesan untuk banyakkan susu dan...

Butik online Lanafira, pilihan busana muslimah masakini... September 7, 2017 in Blogging

Minggu depan ada kenduri kahwin jiran belakang rumah, hujung bulan pulak kenduri aqiqah anak sedara, seminggu lepas tu pulak kenduri cucu sedara kahwin, banyaknya jemputan nak dipenuhi ;). Ada orang yang jenis setiap kali ada kenduri atau majlis rasmi mesti nak kene pakai baju...