butikalianajiha

Sequin Dress RM119 @ ButikAlianajiha

Assalamualaikum Bagi menjawab semua pertanyaan anda untuk stok baru Alicia Sequin, berita baik untuk anda kerana ianya akan kembali menemui anda pada 6/8/2014 ini. Jadi jangan lupa sentiasa berkunjung ke FB dan IG kami untuk sentiasa dikemaskini dengan stok terkini ya ;). Instagram ButikAlianajiha dan Facebook ButikAlianajiha. Harganya hanyalah RM119 dengan warna-warna terkini dan menarik. …

Sequin Dress RM119 @ ButikAlianajiha Read More »

Maklumbalas pelanggan kepada Butik Alianajiha

Hoii minggu lepas asyik tak update blog je kejenya minah ni, tenggelam timbul macam sabut pulak dah ni. Mahaplah kesibukan tahap maksima, mana nak buat kerja opis, kerja rumah, bisnes online. Hmmm bila dah bergabung semua tu, otakk jadi semaakkkkk!!! So hal ofis kene settle dulu, kat opis memang #apapuntakboleh daaaa!!! Alhamdulillah kalau ada yang …

Maklumbalas pelanggan kepada Butik Alianajiha Read More »