Aktiviti Najwa dan abahnya hari ini…

Dalam pada menjaga Najwa yang masih chicken pox tu, sempat lagi abah menjalankan aktiviti mencantikkan rumah.. Sukenya tgk grill tu dah berubah wajah.. Mmg daku mahukan ianya berwarna putih.. ala2 english kan…seronoknya lah hati ini… Tapi yang tak tahan, Najwa yg sakit tu pon mau menolong.. Teruja kot tgk smgt abah yg lain mcm tu.. …

Aktiviti Najwa dan abahnya hari ini… Read More »