Cek ke 3 Exabytes sudah sampai, jana pendapatan dari blog

Syukur ini cek ke 3 dari exabytes ada programme. Walau amaun tak banyak, tapi bolehlah buat belanja. Kalau setiap bulan konsisten dapat pun dah cukup baik kan. Yang penting kena rajin je nak menulis entri bermanfaat. Yang tu nak tarik pengunjung datang dan baca blog kita. Dari situ barulah pageviews yang tinggi dan konsisten. Bila …

Cek ke 3 Exabytes sudah sampai, jana pendapatan dari blog Read More »