cerita-ceriti

Amalan sunat 10 hari pertama Zulhijjah dan kelebihannya

Amalan sunat 10 hari pertama Zulhijjah dana kelebihannya Kita sudah pun masuk 10 hari pertama di Bulan Zulhijjah. Tak lama lagi kita akan menyambut Hari Raya Aidiladha. Banyak amalan sunat yang kita boleh lakukan. Saya taknak ketinggalan berkongsi entri ini untuk kita sama-sama mengejar pahala ini. Al-Bukhari meriwayatkan sebuah hadis daripada Ibnu Abbas R.A, Daripada …

Amalan sunat 10 hari pertama Zulhijjah dan kelebihannya Read More »

harga emas terkini

Pengalaman beli emas di Kedai Emas Anuar beli gelang tangan

Pengalaman beli emas di Kedai Emas Anuar beli gelang tangan. Nak cerita ni, lepas dapat duit kutu tu hari, teruslah decide nak beli gelang emas. Actually dah lama jugalah group main kutu kami ni berjalan. Dah 3/4 tahun ada kot, dan amaun kutu bulanan pun dinaikkan seiring dengan kenaikan gaji tahunan. Cheh seiring ko hahaha.┬áKami …

Pengalaman beli emas di Kedai Emas Anuar beli gelang tangan Read More »