Uncategorized Akhirnya daku berjaya menderma darah May 11, 2012

Sempat peace yo!! Hari Rabu kelmarin, di ofis daku mengadakan Ceramah Kesihatan dan pelbagai booth dibuka untuk semua staff. Dan yang best tu derma darah. Entry sebelum ini ada daku ceritakan kebaikan untuk kita menderma darah. Nervous jugak sebab seriau tengok jarum dia tu. Bila tiba kat kaunter pendaftran, hati mula berdebar-debar. Mana taknya ini...

Mengapa kita perlu menderma darah? January 10, 2012 in Uncategorized

   10 sebab untuk menderma darah Hari ini daku kongsikan beberapa kebaikan menderma darah ini. Kesinambungan dari entry semalam lah ni kan, sebab daku tak tau nak wat citer apa hari ini hahahahha…kalau baca kat atas ni banyak sebab mengapa kita perlu menderma darah....

Bilakah Kali Terakhir Menderma Darah? January 9, 2012 in Uncategorized

  Sesi pendaftaran dan timbang berat Wahh hubby daku teruja sangat dia nak menderma darah, nak pulak dengar dalam berita hospital kekurangan bekalan darah ni. Kami laki bini ni darah jenis O +ve, pemurah bukan? hehehe…so dia duk melilau cari mana tempat nak pi...