Uncategorized Hadiah hari Ibu, terima kasih Abah! June 3, 2013

Suami : Aju nak hadiah apa? Isteri : Tak kisah, eii kata nak bagi hadiah mana boleh request?? Suami : Takpe kalau abang beli nanti aju tak suka pulak. Takpe abang belanja. Belanja? Eii abang tau tak saya ni pantang dipelawa? Pantang tau!! Perempuan memang banyak pantang kan? Pantang lepas bersalin, pantang nampak jualan murah,...

Rupa baru koleksi make up Elianto August 9, 2012 in Umum

Pada yang menggunakan produk Elianto ni mesti perasan yang ada certain produknya dah bertukar packaging dia kan? 2 minggu lepas gi Parkson then biasalah sekarang kan ke tengah Sale so mestilah nak menambah koleksi make up kan. So saja duk belek-belek two way cake...

Concealer Elianto is back! May 18, 2011 in Uncategorized

Concealer Semalam masa gi Parkson tu aku gi Elianto jugak, saje nk tgk2 la kan…aku tya salesgirl tu concealer dh ada ke belum? Sebab dh 3 bulan diorg tak produce item ni lagi…bila dia kata ade je terus la aku merembatnya…pastu dia tulis beli...

Elianto kesayanganku… March 11, 2011 in Umum

Inilah sebahagian dari produk Elianto yg aku guna. BB cream, two way cake compact, concealer and lip gloss. Memang wajib ade dlm handbagku. Selain tu wipe tissue pon mesti ade, senang nk tanggalkan make up kalau nk solat. 2 minggu lepas aku duk pegi...