english style

Makeover Almari Hiasan dengan cat putih Ala Inggeris Style

Makeover almari hiasan Oppa english style!! Oppa oppsss jangan over!! jangan over!! Ok episod DIY kali ini, hehehehe macam program TV deko-deko pulak kan, saya nak membawakan semua pembaca untuk melihat make overĀ almari hiasan yang saya beli di kedai perabot Cavenzi 5 tahun lepas. Lama kan? Saya dah berniat nak buang je almari ni, tapi …

Makeover Almari Hiasan dengan cat putih Ala Inggeris Style Read More »

Kami pon join bersih juga ^_^

TQ hubby atas kerjasama ^_^ Jiran-jiran semua menegur, “Nak raya ke cat rumah ni?” Hahahha, daku jawab, “Takdelah kak, tetiba semangat datang berkobar-kobar pulak. Ni kene tempias bersihlah ni”, hehehhehe…Ha jangan tak tau daku pon seronok-seronok nak mem”BERSIH”kan rumah jugak ni, asyik tengok dinding putih jek, sesekali nak berubah angin jugak. Daku ni memang minat …

Kami pon join bersih juga ^_^ Read More »