Uncategorized Hasil Berkursus 2 hari… July 14, 2011

¬†Gambar slide Inilah yg saya belajar masa kursus 2 hari lepas…Etika berpakaian dan juga adab ketika makan..yang pasti warna2 baju dan tudung mestilah tidak terlalu fancy dan terang..Sebab warna2 korporat ini ialah seperti coklat, kelabu, hitam dan plum color…Blaus pula mestilah tidak ketat, labuh dan tidak jarang…Aksesori kt tudung seperti brooch juga mestilah terlalu berat...

Excellent Corporate Image Workshop July 12, 2011 in Uncategorized

¬†hehehe muka toya jek kan Wahhh tajuk tu tak hengat kan…Arini and besok daku ada training Excellent Corporate Image Workshop kat opis ni…hehhehe terpikir jugak ngape daku dipilih utk mengikuti kursus ini???? Adakah imej daku tak cukup korporat??? hehehe Pikir positif la kan, org...