Uncategorized Selendang & Dress Muslimah terkini di Butikalianajiha February 24, 2014

Sebelum cerita pasal dress dan shawl, meh nak citer pasal Ephyra dulu ye ;). Minggu lepas saya ada kursus di Grand Season Hotel selama 2 hari. Bila masuk pejabat, lihat ada bungkusan baik punya landing atas meja lalu hati terus berbunga-bunga mekar. Ephyra ke tu? Kata hati saya, cepat-cepat saya lihat bungkusan dan membukanya. Ternyata...

Pertama kali ber “PopLook” December 6, 2013 in Umum

Hai hai hai semua!!! Dah makan? Korang pernah shopping online kat thePoplook tak? Saya dah lama dengar shopping online ni tapi belum pernah nak jenguk ke situ lagi. Hmm kebetulan konvo Najiha aritu memang saya nak cari dress untuk majlis tersebut. Hahahha kata event...