Umum Shawl satin Tudung People, best pakai dan labuh January 20, 2017

Shawl satin Tudung People, best pakai dan labuh | Haaa gitu tajuk blog arini hahahahha. Takpe giler dengan mengumpul shawl, jangan giler meroyan, ha itu bahaya. Minat shawl satin pulak Entah apalah yang merasuk diri ni suka sangat nak memakai shawl satin pulak. Sebenarnya banyak juga kedai online yang saya survey, rata-rata yang menjual satin...

Make up Sendayu Tinggi yang best untuk ke pejabat March 31, 2016 in Product Review

Foundation Sendayu Tinggi yang best | Saje saya nak share dengan korang, sebab puas hati sangat dengan hasilnya. Sebelum ni saya guna make up jenama Elianto dan Farmasi. Tapi bila tengok hasil make up Sendayu Tinggi di IG pengasasnya, terus niat nak cuba. Make...

Jubah terkini di ButikAlianajiha December 1, 2014 in Umum

As salam semua Lama sudah tidak update perkembangan butik online saya ni kan??. Sekarang ni memang ramai yang mencari jubah untuk mereka yang berbadan berisi kan? Jangan bimbang, kerana kini di Butik Alianajiha ada menjual jubah dari saiz XS sehingga XXXL dengan harga yang...

Alicia Sequin terkini hanya RM119 September 13, 2014 in Uncategorized

FOLLOW IG:: BUTIKALIANAJIHA FOLLOW FACEBOOK:: BUTIKALIANAJIHA ALICIA SEQUIN DRESS Versi ZIP Hadapan! Lima Warna Unik & Menarik Jet Black, Cherry Slush, Marigold Mustard, Strawberry Ice & Mazarine Blue. RM119 sahaja!! Didatangkan dari saiz XS, S, M, L, XL, XXL dengan labuh Tall dan Standard. Keluaran baru...

Alicia Dress terkini hanya RM99 sahaja August 19, 2014 in Uncategorized

Dapatkan ALICIA DRESS dengan pilihan warna yang super gorgeous sekarang di ButikAlianajiha. Material Natural fibre yang bermutu tinggi berzip lengan memudahkan wudu’. Saiz XS, S, M, L, XL & XXL. Kini dalam dengan colors yang memikat hati! Hanya RM99 sahaja (belt excluded). HOW TO...

Sequin Dress RM119 @ ButikAlianajiha August 2, 2014 in Uncategorized

Assalamualaikum Bagi menjawab semua pertanyaan anda untuk stok baru Alicia Sequin, berita baik untuk anda kerana ianya akan kembali menemui anda pada 6/8/2014 ini. Jadi jangan lupa sentiasa berkunjung ke FB dan IG kami untuk sentiasa dikemaskini dengan stok terkini ya ;). Instagram ButikAlianajiha...

Saya dan make up July 24, 2014 in Umum

Amboih tajuk memang tak menahan. Sekadar perkongsian bersama dengan kaum hawa di luar sana. Melihat kepada keywords di blog saya ini, ramai yang mencari barang make up halal dan di sini saya ingin kongsikan peralatan tersebut yang digunakan seharian. Make up saya guna ni,...