Kedai lampu area Taman Seri Gombak, macam-macam ada

Kedai lampu area Taman Seri Gombak | Lampu kat rumah saya ni kalau diikutkan dan lebih 5 tahun kot. Sejak beli rumah ni dulu tahun 2006, memang tak pernah berganti langsung panelnya tu. Memang pakai jenis lampu yang bulat dan ada cover kat bahagian luar dia tu. Lepas tu suasana dia pun jadi suram jek, …

Kedai lampu area Taman Seri Gombak, macam-macam ada Read More »