Harga Set Corningware dan periuk vision di Langkawi

Ok entri kali ini saya nak kongsi dengan korang harga set corningware dan periuk vision di Langkawi. Bila sampai di Langkawi hati ini membuak-buak nak tengok pinggan mangkuk dan coklat. Kata orang kalau dah sampai sini, tak sah kalau tak memborong pinggan mangkuk. Saya dah lama mengidam nak beli set Corningware, tapi tengok harga kat …

Harga Set Corningware dan periuk vision di Langkawi Read More »