Saiz kasut anak dah sama dengan ibunya

Korang dah shopping raya ke? Bila fikir malasnya nak bersesak ramai-ramai dengan harapan boleh shopping online je. Kalau untuk baju saya oklah nak shopping online ni, tapi untuk anak-anak ni memang kene angkut diorang sekali sebab tak reti nak bajet saiz memasing. Yelah anak pun dah besar panjang, bukannya umur setahun dua yang boleh congak …

Saiz kasut anak dah sama dengan ibunya Read More »