Kalau mengandung dah lama ngences ^_^

Korang tau ngences tu apa? Itu wording orang Jawa, maksudnya air liur meleleh menitik-nitik, eh saya tambah-tambah je hujung tu hihi. Saya ni memang hantu durian, bayangkan masa mengandung tiga orang anak-anak saya ni, without fail akan mengidamkan durian ini. Syukurlah buah-buahan sekarang ni dah tak bermusim kan. Ada je jual tepi-tepi jalan. Jadi senang …

Kalau mengandung dah lama ngences ^_^ Read More »