pendaftaran online darjah 1

Semakan pendaftaran darjah 1

Pendaftaran Murid Tahun Satu Negeri Selangor Tahun 2014/2015

Pendaftaran Murid Tahun Satu Negeri Selangor Tahun 2014/2015 | Alhamdulillah dah settle buat pendaftaran dan perakuan Darjah 1 sesi 2014 untuk Najiha, anak kedua saya. Sebelum ini saya dah ada pengalaman menggunakan sistem pendaftaran online ini. Jadi kali ini dah taulah serba sedikit prosedurnya. Sebenarnya Najiha ni dah daftar darjah 1 tahun lepas lagi, sengaja …

Pendaftaran Murid Tahun Satu Negeri Selangor Tahun 2014/2015 Read More »

Pendaftaran Darjah 1 Najiha Sesi 2013/2014

Sedar tak sedar rupanya anak ibu, Najiha dah nak masuk darjah 1 tahun 2014 nanti Insyaallah. Sebenarnya daku terlupa nak daftar online di laman web Jabatan Pelajaran Negeri Selangor https://public.moe.gov.my. [Updated 10/3/2017].┬áTapi rasanya ianya masih dibuka lagi kan. Sekarang ni semuanya mudah dan dihujung jari je, dengan 1 klik je semua urusan dah selesai kan. …

Pendaftaran Darjah 1 Najiha Sesi 2013/2014 Read More »