Blogging Terbang ke Ho Chi Minh City dengan pakej murah Traveloka July 25, 2017

Sekarang dah bulan Julai, wah dah tiba masa untuk plan bercuti bersama family ni. Korang kalau plan nak bercuti apa keutamaan yang korang fikirkan? Nak shopping ke? Nak berehat ke atau makan angin sambil melihat keindahan pulau dan alam sekeliling, ataupun nak menikmati pelbagai makanan halal kat sana? Sudah pastilah kesemua soalan di atas kan...