Blogging PG Mall Birthday Sale, diskaun berganda dengan Penghantaran PERCUMA dan menangi gold bar! June 25, 2020

Sambil scroll dan mencari periuk dan kuali non stick yang menjadi rebutan mak-mak, terus saya ternampak PG Mall Birthday Sale. Alahai macam tau-tau je i nak shopping. Almaklumlah during PKP ni selalu masak dan cuba resepi baru. Sekali cuba terus menjadi, setakat ni takde lagi menu saya yang masuk group masak tak jadi hari ini...