Uncategorized Durian Crepe lagi, kali ini lebih sedap!! December 28, 2012

Ini kali kedua saya menikmati keenakan DC yang famous sangat ni. Mengalahkan artis pulak famous nya tu ;). Takpelah janji tahap mengidam saya ni dah terubat, bukan mengidam sebab pregnant ye, oppsss yang tu tungguuu dulu ekk ;). Tengoklah kegebuan mereka berlima tu, memang tak boleh ditahan-tahan lagi keinginan saya ni, wajib beli. Kali ini...

Kalau mengandung dah lama ngences ^_^ November 16, 2012 in Uncategorized

Korang tau ngences tu apa? Itu wording orang Jawa, maksudnya air liur meleleh menitik-nitik, eh saya tambah-tambah je hujung tu hihi. Saya ni memang hantu durian, bayangkan masa mengandung tiga orang anak-anak saya ni, without fail akan mengidamkan durian ini. Syukurlah buah-buahan sekarang ni...