Travel Percutian ke Kuala Terengganu di musim hujan December 5, 2017

Sebelum ni memang tak pernah ada planning nak bercuti ke Kuala Terengganu, tapi kebetulan last minute suami bagitau yang kawan motornya menjemput ke majlis kahwin diaorang dalam masa cuti sekolah ni, jadi dari takde nak ke mana-mana makanya dah ada plan, yeay yang happy of course anak-anak sebab terisi jugalah cuti mereka. Ibu pun tumpang...