Uncategorized Family Day di Sunway Lagoon June 26, 2012

Adam tak heran kat ibu dah hehehe Semalam dah janji nak tunjuk gambar melepak kat Sunway Lagoon sempena Family Day Opisku kan, tara!!!! Hehehehhe 2 keping je gambar? Hahahaha kamera and handbag dah disimpan dalam locker, jadinya tiada gambar mandi manda di sini. Ibunya pon tak bleh tahan tengok air, terus sewa pelampung RM30 (deposit...

Mandi Manda di Sunway Lagoon! Yeehaa!! June 22, 2012 in Uncategorized

  Nantikan kami Ahad ini hehehe Ada yang rindu ke? Kekeke baru sehari tak update blog kan, hati meronta-ronta nak mencurahkan rasa tapi tak berkesempatan akibat kesibukan tahap gaban. Cuba untuk menyinggah di blog kengkawan bila ada kelapangan. Insya Allah Ahad ini kami anak...