Anak-anak sudah kurang menyusu, tak minta susu botol

Just nak share dengan korang anak-anak sudah kurang menyusu. Diorang sudah mula minum susu guna cawan. Saya yang larang mereka guna botol sebab masing-masing sudah besar kan. Dah 2 minggu jugalah mereka kurang minta susu. Alahai sedih pulak ibu ni. Saya bukanlah nak stop terus bagi susu, tapi nak ajar supaya guna cawan sebab sudah …

Anak-anak sudah kurang menyusu, tak minta susu botol Read More »