Tips Kecantikan

Cantik dan Jelita dengan WONDER GLOW

Sekarang ni ramai yang menjual produk kecantikan kan? Nak guna tu boleh, bukan tak boleh, tapi korang kena make sure apa yang korang guna tu betul-betul produk yang mendapat kelulusan dan pastinya tak memudaratkan ok!! Pernah dengar tentang produk kecantikan Wonder Glow? Wonder Glow Cosmetics (M) Sdn Bhd telah memulakan perniagaan pada tahun 2010 dengan seterusnya mendaftar di Suruhanjaya Syarikat Malaysia …

Cantik dan Jelita dengan WONDER GLOW Read More »

Air Lemon gitu

Siapa yang eager sangat nak kurus tu? Meh sini nak bagi tips sikit. Kesinambungan dari entri kes BERAT baru-baru ni. So selepas saya mengurangkan kandungan karbohidrat dalam makanan dan menepis sama sekali minuman manis, saya berjaya kurangkan 2kg berat saya dalam masa seminggu. Wahhh sudah bagus!!! Tapi dia punya azab Tuhan saja yang tahu. Rasa …

Air Lemon gitu Read More »