Uncategorized Macamana la bleh sampai hotel lak pepagi ni? October 11, 2011

Mana tak sampai hotelnya? Sebab ada training le kat sini hehehhe Training 2 hari ini bermula pagi ini.. So biasalah kalau training kt hotel makannya mestilah superb kan?? hehehhe Daku datang sini naik tren jek, tak nak meredah KL jem2 tu naik kete,  skrg ni petang2 slalu ujan, mesti jem teruk…. jadi gunalah pengangkutan awam…...

Training 2 hari di Crystal Crown Hotel, PJ April 20, 2011 in Uncategorized

Tajuk training Organizer Dua hari yang lepas aku ada training kt sini..Drive sendirik tu, aku bukannya tau sgt pon jalan ke Hotel ni, just tgk maps.google and landmark dia PPUM. Hmm hubby pon malas nk bwk survey dah, katanya msti jumpe nya, GPS pon...