Uncategorized Tutorial Floating Button FB, Twitter dsb January 22, 2012

Owh fieda nak tau tentang button floating tu ye, Cik Senah suka soalan2 macam ni hahaha, menguji minda gamaknya..Sebenarnya daku amik tutorial tu dari Blog BicaraFarah. Beliau memang dah beri kebenaran untuk sesiapa yang amik tutorial ini dengan syarat:- Credit to farah Mula2 korang kene 1. Sign in blogger > > Design > Add Gadget...

Tutorial Tampal Batu Bling2 June 2, 2011 in Uncategorized

Deretan batu bling2 Ece ce cehh…tampal batu kt baju dan tudung pon nak wat tutorial kan..padahal uols msti dah expert kan?? Takpe aku nk sharing jugak, kan sharing is caring kan hehehhe…so first of all kene la beli batu mcm kt atas tu, corak...