Umum Hari ini dalam sejarah, dah 10 tahun berkhidmat December 20, 2019

Haaishh Mood nak menulis sekarang ni kena carilah, umpama dah ke angkasa lepas terbang bebas 😂. Setiap hari fikir nak update blog, masa pulak mencemburui aduhh!! So demi tak menghampakan korang, saya tulis okay?? hihi ada ke yang nak baca blog ni 😅. Ok last 2 weeks punya cerita, harap korang tak jemu membaca haha!!....

Promosi Back to School Sunfeet, kasut kesihatan kaki an... November 26, 2019 in Umum

Persediaan ke sekolah sesi 2020 Sana sini orang dah mula bercerita tentang persediaan keperluan sekolah anak untuk tahun 2020. Persediaan awal ni bagus sebab masih banyak pilihan dan saiz yang ada. Weekend lepas saya dan anak-anak mencari kasut sekolah Sunfeet yang ada buat promosi...

Sekian lama tak ke Pasar Chow Kit, KL November 2, 2019 in Umum

Pasar Chow Kit, KL Hmmm saya pergi pasar Chow Kit, KL pagi semalam. Sambil menaip ni sambil teringatkan kuih keria, kuih denderam, cucur udang, buah mata kucing, buah itu buah ini, bau ikan dengan sotong pun masih boleh terbayang hahaha. Ntah kenapa tetiba boleh...

Pengalaman duduki Ujian Kemasukan Sekolah Berasrama Pen... October 22, 2019 in Umum

Teman anak ke Ujian Kemasukan Sekolah Berasrama Penuh Last week saya temankan anak nombor 2 pergi Ujian Kemasukan Sekolah Berasrama Penuh (UKSBP) kat SMK Sek. 19 Shah Alam. Anak nak exam of course ibunya berdebar-debar. Its normal everybody!!! So no worries hahaha. Anak nak...

Borong face sheet mask murah kat SASA October 15, 2019 in Umum

Ni cerita Jumaat lepas during lunch hour yang panjang. So kita pergi ICity Mall dengan officemate makan 4fingers. Mood pun terlebih happy sebab besoknya dah cuti weekend kan. Then terbeli plak face mask sheet murah kat Sasa. Cerita awalnya, lepas je makan dan chit...

Hadiah handbag Charles & Keith sempena hari lahir... September 28, 2019 in Umum

Sebenarnya banyak yang nak tulis kat blog ni. Tapi kekadang mood ke laut, so mulalah malas nak mengarang kat blog. Ingat tak last month birthday saya? Tak ingat? Sila baca entry best ni hahaha. BACA —>> Birthday ke 38 tahun Suami saya bukan yang...

Cuci dan kemas rumah Sri Gombak untuk penyewa baru September 5, 2019 in Umum

Inilah aktiviti kami sewaktu cuti Merdeka dan Maal Hijrah aritu, cuci then kemas rumah di Sri Gombak untuk penyewa baru. Penyewa sebelum ni dah menyewa hampir 4 tahun dan nak tamatkan sewaannya. Alhamdulillah sepanjang menyewa, duit sewa tak pernah miss bayar walau setiap bulan...