Blogging

3 hotel ‘staycation’ berbaloi dan menarik di Kuala Lumpur

3 hotel ‘staycation’ berbaloi dan menarik di Kuala Lumpur. Lama betul tak pergi bercuti dan tidur di hotel. Usah kata jauh, yang dekat pun belum tentu boleh pergi. Mana taknya kes Covid-19 masih banyak dan membimbangkan. Memang takut nak keluar rumah dan berjalan sana sini. Tapi, makin lama macam ni, makin rasa menyesakkan. Tiba-tiba terus …

3 hotel ‘staycation’ berbaloi dan menarik di Kuala Lumpur Read More »

Sesi Mama–mama Penyayang Dugro di The Cooking House

Sesi Mama–mama Penyayang Dugro di The Cooking House. Baru-baru ini pihak Dumex Dugro ada menjemput saya dan ibu-ibu lain untuk sama-sama memeriahkan Sesi Mama – mama Penyayang Dugro . Jenama susu Dumex Dugro memang sudah lama di pasaran yang mana seperti kita tahu Dumex Dugro mengandungi kandungan DHA tertinggi. DHA adalah komponen utama otak dan …

Sesi Mama–mama Penyayang Dugro di The Cooking House Read More »

PG Mall Birthday Sale, diskaun berganda dengan Penghantaran PERCUMA dan menangi gold bar!

Sambil scroll dan mencari periuk dan kuali non stick yang menjadi rebutan mak-mak, terus saya ternampak PG Mall Birthday Sale. Alahai macam tau-tau je i nak shopping. Almaklumlah during PKP ni selalu masak dan cuba resepi baru. Sekali cuba terus menjadi, setakat ni takde lagi menu saya yang masuk group masak tak jadi hari ini …

PG Mall Birthday Sale, diskaun berganda dengan Penghantaran PERCUMA dan menangi gold bar! Read More »