Blogging 25 Mommy Blogger Malaysia Yang Best Untuk Follow April 7, 2020

25 Mommy Blogger Malaysia yang best untuk follow | Tak dinafikan masa mula-mula menjadi seorang ibu, banyak perkara baru yang saya pelajari. Kalau ada benda yang saya tak tahu saya banyak refer kat mak saya, adik beradik atau kawan sepejabat. Saya juga kongsikan tips parenting di blog untuk sama-sama menjadi rujukan ibu-ibu di luar sana....

Top 5 Chinese Restaurants in Kuala Lumpur February 17, 2020 in Blogging

Di area Klang Valley memang senang nak cari chinese restaurant yang halal dan sedap. Bagi yang belum pernah mencuba dan tiba-tiba teringin nak merasa chinese food, bolehla tengok senarai restoran di bawah. Sesuai untuk anda yang ingin datang bersama client mahupun keluarga. Hari ni saya...

Tempah t-shirt di Custom.my TANPA minimum kuantiti September 21, 2019 in Blogging

Tempah t-shirt di Custom.my Kalau ada event keraian dengan keluarga dan kawan-kawan, sure nak tempah tshirt sedondon untuk lebih sehati, sejiwa dan seragam. Kalau korang nak tahu, korang  boleh tempah t-shirt di Custom.my tanpa minimum order!! Sudah bagus sebab tak perlu susah-susah nak meet the...

Tips percutian jimat dan berbaloi dengan Pakej ARBA Tra... August 28, 2019 in Blogging

Percutian itu ubat ketenangan Siapa suka pergi travel angkat tangan!!! Yeay kita samalah. Orang yang suka bercuti ni dia bukannya apa. Suka nak tengok tempat orang, nak bercuti relaxkan minda. Nak lari jauh dari kesibukan kota. Dan paling best nak explore tempat yang cantik...

Bioxcellent Colla White Diamond rahsia kulit lebih anja... August 22, 2019 in Blogging

Hari tu jalan-jalan di Watson. Biasalah perempuan ni kalau masuk Watson, adalah benda yang dia nak cari. Bukan apa kulit muka ni rasa macam kering je, jeragat bermaharajalela dan bawah mata gelap 😔. So saya nak cari produk yang boleh bantu atasi masalah tu....

Lelong besar-besaran di Jakel sempena Hari Raya Aidilfi... May 9, 2019 in Blogging

Korang dah siap shopping baju raya? Kalau belum jomlah ke Jakel cuci mata sambil cuci poket 😆. Kenapa korang perlu ke Jakel? Sebab ada lelong besar-besaran di Jakel sempena Hari Raya Aidilfitri 2019. Kira kalau korang shopping kat Jakel ni, semua baju pun ada....

Ainaa Cleanser dan Ainaa Serum merawat jerawat, jeragat... December 29, 2018 in Blogging

Ainaa Cleanser dan Ainaa Serum merawat jerawat, jeragat dan bintik hitam di muka | Saya nak kongsikan dengan korang rutin harian penjagaan kulit muka saya. Bila umur semakin menghampiri angka 40an, jadi sangat penting untuk pastikan kulit muka untuk sentiasa kelihatan jelita gitu. Untuk tatapan...